Sequent 24 MY11

Instalatia gpl Sequent 24 MY11 este  versiunea imbunatatita a instalatiei Sequent 24 MY07. Aceasta vine in dotare cu o noua centralina construita pe baza tehnologiei de top Plug&Drive si este capabila se gestioneze motoarele cu 2-3-4 cilindrii, inclusiv motoarele euro 5 de ultima generatie.

Noile sale strategii si algoritmi de calcul fac posibila integrarea perfecta a instalatiei gpl pe masina dvs. chiar si pe autovehiculele cele mai pretentioase.

Strategia “Start&Stop” integrata in noua centralina de GPL a fost conceputa pentru autovehiculele cu motoare ce folosesc aceasta tehnologie, care permite oprirea motorului la semafor in scopul economiei de combustibil si a reducerii poluarii. Daca in mod normal la alte instalatii pornirea se face pe benzina, apoi are loc comutarea pe gaz, cu ajutorul tehnologiei “Start&Stop” masina dvs. va porni direct pe GPL.

Pe langa noua centralina de gaz, instalatia BRC are in dotare si noul injector de gaz INO3 MY09,  folosit pana  acum doar in montajele OEM (de fabrica).

Acest injector este mai rapid fata de predecesorul sau, avand un timp de reactie mai mic in momentul schimbarii comportamentului motorului (de exemplu acceleratii bruste), fapt ce imbunatateste performantele motorului, precum si consumul.

Sursa: crcgrup.ro

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social