Intrebari

GAZ AUTO INTERNATIONAL  - service specializat in montajul si reparatia instalatiilor auto gpl auto
de gaz, va pune la dispozitie urmatoarea gama de servicii:


-verificarea si diagnosticarea autoturismului d-voastra in vederea determinarii solutiei optime pentru instalatia auto de gaz;
-consultanta tehnico-economica pentru alegerea tipului instalatiei auto de gaz;
-montarea si adaptarea pe toate tipurile de vehicule a instalatiei de alimentare cu GPL a motorului;
-revizii periodice si reparatii la instalatiia de alimentare a vehiculelor echipate cu GPL
-repararea si reglarea ansamblurilor mecanice ale automobilelor.


Intrebari Frecvente

De ce GAZ AUTO INTERNATIONAL?

 Specialistii nostri instruiti la firmele producatoare de instalatii GPL din Italia si Polonia avand o experienta vasta atat in ceea ce priveste instalatiile montate la service-ul propriu cat si a problemele aparute la alte service-uri  
-experienta acumulatata - un activ de peste 7000 instalatii montate; 
-magazin piese de schimb in incinata societatii; 
-plata lucrarii se poate realiza si in RATE.

De ce instalatii auto GPL de la GAZ AUTO INTERNATIONAL?

 - instalatii de calitate fabricate in Italia; 
- preturi de importator, posibilitati RATE; 
- garantie de 24 luni precum si service postgarantie;
- magazin piese de schimb in incinata societatii; 
- diagnosticarea starii motorului, precum si recomandari cu privire la remediere; 
-stabilirea in prezenta clientului a necesarului de piese si materiale, precum si manopera aferenta lucrarii; 
- prezentarea functionarii instalatiei auto de gaz in exploatare cu recomandari si contraindicatii

GPL-ul uzeaza motorul?

- Nu ! Chiar se reduce uzura motorului! Acest fapt se intampla mai ales la pornirile pe timp rece pentru ca GPL-ul nu spala lubrifierea uleiului de pe peretii cilindrilor. Motoarele moderne pe benzina se preteaza excelent pentru conversia pe gaz. 
- GPL auto este curat, nu contine apa sau alte impuritati, are o ardere completa si nu genereaza depuneri calaminice pe pistoane, bujii sau segmenti;
- GPL nu se amesteca cu uleiul, nu conduce la degradarea acestuia garantind utilizarea uleiului in conditii de siguranta pina la termenul precizat de producator;

De ce exista ingrijorari fata de acest sistem?

-  Ca si toti ceilalti combustibili, GPL-ul este inflamabil si de aceea trebuie manevrat in siguranta si cu atentie. Din acest motiv, industria a luat masuri stricte si tehnologii avansate pentru asigurarea sigurantei. Chiar si asa gpl-ul este ocazional victima unor articole de ziar alarmante asupra unor accidente izolate - de multe ori indiferent de cauzele producerii lor.

Poate sa mearga masina si pe GPL si pe benzina?

- Este optiunea dumneavoastra. Puteti sa circulati pe benzina sau pe gaz. Administrarea ultimelor sisteme de motorizari duale (gaz –benzina), se face astfel incat performantele sa fie la fel de bune indiferent de combustibilul utilizat. Masina dvs. va putea functiona atat pe gaz cat si pe benzina, astfel autonomia ei crescand considerabil.

Sunt afectate performantele masinii in timpul functionarii pe GPL?

- Sunt foarte putine diferente intre performantele motorului pe GPL si cel pe BENZINA. Chiar daca in unele cazuri puterea poate sa scada cu pana la 10% in cazul utilizarii unei instalatii GPL secventiale diferentele sunt insesizabile. Unii soferi spun ca manevrabilitatea creste si pentru cineva care conduce o masina pe motorina . Instalatiile GPL de ultima generatie (injectia secventiala directa) asigura performante excelente masinii dvs. Pierderea de putere fiind insesizabila (2-3%), ea putand fi observata doar pe standul dinamic. O pierdere de putere ceva mai mare, dar nu alarmanta, o au instalatiile gpl traditionale (pe carburatie).

Exista dezavantaje in folosirea GPL-ului auto?

-Transformarea unui autovehicul pentru a putea functiona pe gaz implica inconveniente minore. Cea mai importanta dintre ele ar fi reducerea spatiului din portbagaj. O pierdere a puterii de accelerare si o mica crestere in greutate a masinii cu aproximativ 50 de kg.

Dupa montaj instalatia de gaz trebuie omologata?

Da, dupa montaj instalatia de gpl trebuie omologata. Instalatia se omologheaza la R.A.R (Registrul Auto Roman). Trebuie sa va prezentati cu certificatul de inmatriculare, cartea de identitate, buletinul si documentele eliberate de montatorul dvs. Instalatia  se monteaza conform unor reguli bine stabilite, dupa care este verificata de catre montatorul dvs. R.A.R-ul la randul sau verifica si constata daca au fost indeplinite conditiile necesare omologarii (amplasare corecta a pieselor, montaj, serii, marci de omologare)

Butelia de gpl creste riscul de explozie in cazul unui accident?

NU. Rezervoarele  sunt facute din otel special gros de 3-4 mm si rezista la o presiune de cateva zeci de ori mai mare decat presiunea pe care o aveti in mod normal in rezervor atunci cand alimentati intr-o statie gpl. Ca masura de protectie acestea se pot umple doar la 80% din capacitatea lor pentru ca gpl-ul sa se poata dilata. Multivalva atasata rezervorului este prevazuta cu o supapa speciala in caz de incendiu, care elimina gazul treptat, fara ca rezervorul sa explodeze.  Practic un rezervor de gpl este mai sigur decat unul de benzina. Chiar si in cazul unui impact direct in care masina este distrusa complet acesta nu elimina schije si refuleaza gazul in mod controlat eliminand posibilitatea unei explozii.

Se poate monta o instalatie gpl pe o masina ce are mai mult de 4 cilindrii?

Da, instalatiile gpl suporta motoare cu 3-4-5-6-8-10-12 cilindrii, motoare aspirate sau turbo.

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social