Landi Renzo LSI-10

Sistemul GPL cu injecție multipunct secvenţială de gaz – LSI-10


Noul sistem GPL LandiRenzo cu injecţie multipunct secvenţială de gaz reprezintă ultima inovaţie în domeniul sistemelor alternative de alimentare auto. Datorită configuraţiei şi inovaţiilor în materie de software, reprezintă soluţia optimă din punct de vedere al raportului performaţă / costuri, garantând conversia unui sistem original italian fabricat de cel mai mare producător mondial la un preţ competitiv. Acest sistem de înaltă tehnologie este compatibil cu toate autoturismele cu motoare în 4 cilindri cu injecţie MPI.


landi lsi10

Sistemul LSI-10 este format din următoarele componente:

  • 1. Reductorul vaporizator LI02: Cu un singur nivel de compensare al presiunii, transforma gazul din stare lichidă în stare gazoasă şi reduce presiunea acestuia.
  • 2. Rampa de injecţie GPL: Permite injectarea cantităţii optime în cilindri, monitorizând presiunea şi temperatura gazului.
  • 3. Modulul electronic de comandă (ECU LC02): Calculează timpul şi strategia pentru injecţia unei cantităţi optime de gaz în toate condiţiile de funcţionare ale motorului.
  • 4. Filtru GPL: Este localizat între reductor şi rampa de injecţie, având rolul de a filtra GPL-ul aflat în stare gazoasă.
  • 5. Comutator indicator: Acest dispozitiv permite comutarea de la alimentarea cu GPL la alimentarea cu benzină, în acelaşi timp indicând cantitatea de combustibil GPL aflată în rezervor.
  • landilsi

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social