Instalatii Auto GPL Tomasetto

cladireCompania italiana Tomasetto Achille Spa proiecteaza si produce componente de calitate pentru GPL si GNC pentru automobile.
Tomasetto Achille produce multivalve pentru rezervoare de GPL pentru automobile, reductoare de presiune (vaporizatoare) pentru GPL , ventile electromagnetice, puncte de umplere pentru GPL si alte accesorii pentru echipamente de gaz pentru autoturisme.

INSTALATIILE auto GPL Tomasetto secventiale EURO 4 si euro 5 sunt instalatii de ultima generatie capabile sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care corespund celor ma severe norme de poluare.
Este un sistem care se monteaza in paralel cu sistemul pe benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.
Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3-8 cilindrii) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO 2, EURO 3, EURO 4 si EURO 5 . ex. dacia logan , skoda octavia , bmw x5 etc.

SECVENTIAL EURO 4 este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care corespunde celor mai severe norme de poluare. Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele

dinamice si de consum. Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 - 8 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4,EURO 5.tomasetto schema

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social