Filtru AGR

Gaz Auto International

Service specializat in montajul si reparatia instalatiilor auto de gaz: -verificarea si diagnosticarea autoturismului d-voastra in vederea determinarii solutiei optime pentru instalatia auto de gaz; -consultanta tehnico-economica pentru alegerea tipului instalatiei auto de gaz; -montarea si adaptarea pe toate tipurile de vehicule a instalatiei de alimentare cu GPL a motorului; -revizii periodice si reparatii la instalatiia de alimentare a vehiculelor echipate cu GPL

Instalatii Auto GPL Botosani

- experienta acumulatata - peste 7000 instalatii montate; - magazin piese de schimb in incinata societatii; - plata lucrarii se poate realiza si in RATE.

Sistemul GPL cu injectie de gaz lichid (LDI)

0123

GPL Sigur

gpl sigur

Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea pe benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.

GPL Economic

gpl economic

GPL(Gazul Petrolier Lichefiat) este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, pretul final de vânzare la statiile de alimentare fiind de 50-60% din cel al benzinei.

GPL Ecologic

gpl ecologic

GPL-ul este un carburant ecologic. Aceste instalatii reprezinta viitorul carburantilor.Pentru ca foloseste un carburant fara sulf,benzen,plumb, sau alte substante cancerigene,GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizandu-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita.

Abonati-va la Oferte

Primiti toate ofertele noi direct in casuta dumneavoastra de email daca va abonati.

LDI(liquid-state LPG Direct Injection) - sistem GPL cu injectie directa

Sistemul GPL cu injectie de gaz lichid (liquid-state LPG Direct Injection) dezvoltat de BRC Gas Equipment Italia reprezinta un sistem de alimentare cu GPL asemanator sistemului de alimentare cu benzina, practic pornirea masinii nu va mai necesita benzina, aceasta functionand exclusiv pe GPL.

Instalatia Gpl cu injectie directa este dezvoltata pentru motoare cu injectie directa benzina (motoare GDI,TSI,FSI) ce permite injectarea gazului lichid chiar in camera de ardere, folosind injectoarele originale si pompa de inalta presiune ale autoturismului.

Instalatia Gpl cu injectie directa permite optimizarea performantelor motorului si reducerea emisiilor poluante .

Sistemul folosit este unul performant şi foloseşte tehnologie de ultimă generaţie, iar studiile de specialitate îl recomandă ca fiind un combustibil foarte potrivit pentru alimentarea unui motor cu injecţie directăPreturi

 

         in curand....

 

Despre noi

GAZ AUTO INTERNATIONAL

           PREZENTAREgaz auto reclama


     Infiintata in anul 2003 ,avand ca principal obiect de activitate instalarea  si reparatia instalatiilor auto de gaz, GAZ AUTO INTERNATIONAL este prima societate de profil din Botosani.
     Societatea monteaza instalatii auto apartinand celor mai cunoscuti si apreciati producatori de componente si recipiente de profil din Europa!
     Succesul nostru in afaceri ilustrat si de pozitia dobandita se datoreaza faptului ca am situat in centrul preocuparilor urmatoarele principii de baza:
           -utilizarea unor produse de inalta calitate care poseda certificate de omologare RAR
           -oferirea de servicii de calitate catre clientii nostri
           -asistenta si solutii tehnice.
    In prezent detinem Licente si Certificate de Conformitate pentru montarea sistemelor de alimentare cu GPL a autovehiculelor cu motoare alimentate prin carburator,injectie cu sau fara sonda lambda ,non-EURO, EURO 1,EURO2,EURO3,EURO4 cu putere intre 24Kw si 220Kw.

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social