Filtru AGR

Gaz Auto International

Service specializat in montajul si reparatia instalatiilor auto de gaz: -verificarea si diagnosticarea autoturismului d-voastra in vederea determinarii solutiei optime pentru instalatia auto de gaz; -consultanta tehnico-economica pentru alegerea tipului instalatiei auto de gaz; -montarea si adaptarea pe toate tipurile de vehicule a instalatiei de alimentare cu GPL a motorului; -revizii periodice si reparatii la instalatiia de alimentare a vehiculelor echipate cu GPL

Instalatii Auto GPL Botosani

- experienta acumulatata - peste 7000 instalatii montate; - magazin piese de schimb in incinata societatii; - plata lucrarii se poate realiza si in RATE.

Sistemul GPL cu injectie de gaz lichid (LDI)

0123

GPL Sigur

gpl sigur

Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea pe benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.

GPL Economic

gpl economic

GPL(Gazul Petrolier Lichefiat) este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, pretul final de vânzare la statiile de alimentare fiind de 50-60% din cel al benzinei.

GPL Ecologic

gpl ecologic

GPL-ul este un carburant ecologic. Aceste instalatii reprezinta viitorul carburantilor.Pentru ca foloseste un carburant fara sulf,benzen,plumb, sau alte substante cancerigene,GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizandu-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita.

Abonati-va la Oferte

Primiti toate ofertele noi direct in casuta dumneavoastra de email daca va abonati.

--- Montajul Lunii --- Renault Kadjar TCe 140 GPF

imageimageimageimageimageimage

Contact

Tel/Fax : 0231-58.47.46

Mobil : 0740.98.39.46 / 0733.69.96.34

Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web : www.gazautointernational.ro

 

social